Galerije slik

Počitniška hiša: Apartmaji: Soba:

Booking Villa Smrikve


Naslov:

Villa SMRIKVE
Stinjanska cesta 91
52100 Pula
Istra – Hrvaška

Tel/Fax: +385 (0)52 517 011

SMRIKVE LOUNGE
Stinjanska cesta 95
52100 Pula
Istra – Hrvaška

Latitude: 44.895269
Longitude: 13.827595

Villa Smrikve - v objemu domačije, v neposredni bližini Pulja (Istra - Hrvaška) s svojim izvirnim in udobnim ambientom, s teniškimi igrišči in ogrevani bazen

Villa Smrikve je družinsko posestvo v predmestju Pulja, nedaleč od rimskega Astinianuma (Stinjan). Posestvo leži med vinogradi in nasadi oljk. Modra oaza, kjer se tradicija prepleta s potrebami sodobnega gosta. Do plaže je le 5 minut vožnje z avtomobilom, 10 minut traja vožnja do znamenite puljske Arene, približno 15 minut pa do mednarodnega puljskega letališča. Le nekaj kilometrov stran ležijo svetovno znani Brioni.

Villa Smrikve je kraj, kjer štejejo detajli. Smrikve velja za enega najboljših puljskih teniških zasebnih klubov. Ima tri teniška igrišča, osvetljena tudi ponoči, bazen, žar, otroško igrišče, ping pong tenis, ekološki vrt, parkirni prostor in pravljično lep vrt. Prav tukaj poteka vsako leto teniško tekmovanje Smrikva Bowl.

Za številne od vas bo zelo zanimiv obisk starodavnih istrskih mest in vasi. Zato naj vas v prostem času pot popelje v čudovite istrske kraje, saj ima vsak svojo zgodbo: Vodnjan, Bale, Rovinj, Grožnjan, Motovun, Poreč, Labin, Hum, Dvigrad, itd. Vsekakor si morate ogledati tudi naravno lepoto Brionov in puljsko Areno. Brionski narodni park po svoji lepoti sodi v sam svetovni vrh, puljska Arena, eden najbolj ohranjenih amfiteatrov na svetu, prizorišče gladiatorskih bojev, je najpomembnejši spomenik Pulja. Omenjene istrske kraje, ki smo jih našteli in še ostale lahko poiščete v E-knjigi „Istria from Smrikve“.

V Areni vsako leto nastopajo številni umetniki svetovnega slovesa. Lahko si privoščite tudi dnevni skok v Benetke, na drugi strani Jadrana.

V poletnih mesecih lahko uživate ob morju in v igranju tenisa. Nedaleč od Ville Smrikve potekajo številne športne dejavnosti (golf, potapljanje, vodni športi, kolesarjenje, odbojka na mivki, jahanje, gokart, itd.)

Jeseni se nam lahko pridružite na vinski trgatvi ali pri obiranju oljk, vse leto pa lahko na naših igriščih obiskujete teniške šole. Prelepi so tudi sprehodi ob obali po poti, ki poteka prav, nasproti Brionov.

Villa Smrikve, tradicija gostoljubja!

Če želite svoje počitnice preživeti v Villi Smrikve, nam pišite na naslov TUKAJ (BOOKING).

Zmogljivosti Ville Smrikve in cene v evrih:

Photo Gallery: Smrikva

Villa Smrikva Charme **** (A2+2)

  01.11 - 31.03 01.04 - 31.10
2 osebi 80 100
Opomba: vsako dodatno ležišče - 20 evrov

Smrikva – „Juniper“

Smrikva je idealno počitniško stanovanje za par ali družino z otroki. Očarljiva namestitvena enota v tradicionalnem istrskem stilu zagotavlja popolno udobje sodobnega časa (mikrovalovna pečica, pralni stroj, pomivalni stroj, klimatska naprava, satelitska televizija, DVD, brezžični internet in stereo).

V pritličju, ki ga krasi tipičen istrski kamin, je kuhinja, prostor pa zaokroža lep starinski klavir. Spalnica z mansardno streho je v prvem nadstropju. Opremljena je s tradicionalnim pohištvom, gostom pa je v njej na voljo satelitska televizija.

Smrikva je rastlina, s katero je bila včasih poraščena vsa okolica vile.

Photo Gallery: Ulika

Ulika (A4+2)

  01.11 - 31.03 01.04 - 31.10
4 osebe 70 100
Opomba: vsako dodatno ležišče - 20 evrov

Ulika – „Olive“

Ulika je idealno počitniško stanovanje za veliko družino ali skupino prijateljev. Gre za mansardni apartma v najvišjem nadstropju Ville Smrikve.

Apartma je opremljen z mikrovalovno pečico, pomivalnim strojem, pralnim strojem, klimatsko napravo, SAT TV, DVD, brezžičnim internetom in radiom.

Ulika je v slovenskem jeziku oljka. Istrsko oljčno olje je bilo zelo cenjeno že v času rimskega imperija in še danes sodi med najboljša svetovna oljčna olja.

Photo Gallery: Trs

Trs (A2+2)

  01.11 - 31.03 01.04 - 31.10
2 osebi 50 70
Opomba: vsako dodatno ležišče - 20 evrov

Trs – „Vine“

Trs je idealna namestitev za par ali družino z dva otroka. Je v pritličju Ville Smrikve. Marmorna tla nudijo v poletnem času posebno ugodje.

Satelitska televizija, klimatska naprava, pomivalni stroj, pralni stroj, mikrovalovna pečica in brezžična internetna povezava pa nadvse dobrodošla elementa sodobnega časa.

Stenske slike lepo dopolnjujejo dnevno sobo in spalnico. Na slikah v dnevni sobi prevladuje motiv istrske zemlje, na kateri uspeva vinska trta, spalnico pa krasijo slike z morskimi motivi.

Trs je v slovenskem jeziku vinska trta. Istrska vina so bila znana že v času Beneške republike. Tudi v naših družinskih vinogradih pridelujemo izvrstno malvazijo.

Photo Gallery: Armulin

Armulin (soba za 2)

  01.11 - 31.03 01.04 - 31.10
2 osebi 40 60

Armulin, soba s klimo, WI-FI in satelitsko televizijo, je idealen za par ali za najem s katero od drugih apartmaji.

Pravila in pogoji rezervacije:

* cene so na dan na osebo
** ogrevanje bazena - 150 evrov na teden