Galerije slika

Kuća za odmor: Apartmani: Soba:

Booking Villa Smrikve


Adresa:

Villa SMRIKVE
Stinjanska cesta 91
52100 Pula
Istra – Hrvatska

Tel/Fax: +385 (0)52 517 011

SMRIKVE LOUNGE
Stinjanska cesta 95
52100 Pula
Istra – Hrvatska

Latitude: 44.895269
Longitude: 13.827595

Villa Smrikve - vaš privatni smještaj u Puli (Istri/Hrvatskoj) s teniskim terenima i grijanim bazenom

Villa Smrikve je obiteljski posjed u predgrađu grada Pula, smješten pokraj drevnog Rimskom Astinianuma (Štinjana), okružen vinogradima i maslinama. Nalazi se na samo 5 minuta od plaže, 10 minuta od Arene, 15 minuta od Pulskog aerodroma i na samo par kilometara od famoznih Briona.

Villa Smrikve je ujedno i jedan od ljepših teniskih centara u Puli sa tri zemljana teniska terena, bazenom, otvorenim kaminom za roštilj, dječjim igralištem, stolom za stolni tenis, ekološkim vrtom, parkiralištem i lijepim parkom. Smrikva Bowl se održava tradicionalno u Smrikvama.

Za ljubitelje kulture postoje brojni mali gradići koje vrijedi posjetiti poput: Vodnjana, Bala, Rovinja, Grožnjana, Motovuna, Poreča, Labina, Huma, Dvigrada, etc. Priroda na otočju Brijuni se po svojoj ljepoti može mjeriti u svjetskim razmijerima, a isto tako vanjskom plaštu Pulske Arene se priznaje da je najljepši i najočuvaniji na svijetu.Svako gore spomenuto mjesto se može virtualno posjetiti u E-knjizi „Istria from Smrikve“.

Svake godine Pulska Arena ugosti umjetnike svjetskog značaja. Isto tako postoji mogućnost dnevnog posjeta Veneciji koja se nalazi točno nasuprot Pule, s druge strane Jadrana.

Po ljeti možete uživati kako u moru tako i u tenisu. Nedaleko od Villa Smrikve možete uživati u aktivnostima poput: golfa, ronjenja, vodenih sportova, vožnje biciklom, odbojke na pijesku, vožnje „go kart“-om, letenjem, jahanjem, itd.

Tijekom jeseni možete nam se pridružiti u branju grožđa i maslina, dok tenisku školu možete pohađati tijekom cijele godine. Isto tako se proporučuje više od 20 kilometara lijepe šetačke staze uz more nasuprot Brijuna.

Ako imate interesa provesti vaš odmor u Villa Smrikvi možete se za rezervaciju i dodatne informacije obratiti putem maila ovdje (rezervacija).

Kapaciteti Villa Smrikve i cijene u Eurima su sljedeći:

Galerija slika: Smrikva

Villa Smrikva Charme **** (A2+2)

  01.11 - 31.03 01.04 - 31.10
2 osobe 80 100
Nota: svaki dodatni ležaj – dodatnih 20 Eura

Smrikva

Ova šarmatna smještajna jedinica u tradicionalnom Istarskom stilu nudi komfor modernog vremena poput: mikrovalne pećnice, perilice za rublje, perilica za suđe, klime, satelitske televizije, DVD-a, „wireless“ interneta i muzičke linije.

U prizemlju se nalaze tipično Istarsko ognjište, kuhinja i stoljetni klavir. Soba za spavanje uz topli parket i masardni krov se nalazi na katu.

Smrikva je biljka koja je nekada pokrivala mjesto gdje se danas nalazi Villa Smrikve.

Galerija slika: Ulika

Ulika (A4+2)

  01.11 - 31.03 01.04 - 31.10
4 osobe 70 100
Nota: svaki dodatni ležaj – dodatnih 20 Eura

Ulika

Apartman Ulika je idealan za veliku obitelj ili grupu prijatelja. Nalazi se na vrhu Ville Smrikve i njegova karakteristika je visoki kosi krov mansarde.

Namještaj korišten u opremanju je moderniji od Smrikve i Trsa. Mikrovalna, perilica za suđe, perelica za rublje, klima, Satelitska televizija, DVD, "wireless" internet i radio su neki od komfora apartmana.

Od Ulike se radi maslinovo ulje a Istarsko ulje, kao i vino, su bili slavljeni tijekom Rimskog carstva, a i dan danas neki od Istraskih maslinara su uvršteni među najbolje na svijetu.

Galerija slika: Trs

Trs (A2+2)

  01.11 - 31.03 01.04 - 31.10
2 osobe 50 70
Nota: svaki dodatni ležaj – dodatnih 20 Eura

Trs

Apartman Trs je idealan za par ili obitelj sa dvoje djece. Nalazi se u prizemlju Villa Smrikve te zahvaljujući lokaciji i mramornom podu održava lijepu temperaturu i tijekom ljetnih toplina.

Mikrovalna, perilica za suđe, perilica za rublje, klima, satelitska televizija i WI-FI su neki od komfora apartmana.

Gledajući s malo više pažnje slike moći ćete primijetiti malu razliku između sobe za spavanje i dnevne sobe. U dnevnoj sobi dominiraju motivi Istarske zemlje dok u spavaćoj dominiraju motivi mediterana. Motivi mora karakteriziriraju lokaciju odakle je Istarska Malvazija donesena u Istru.

Na Trsu raste grožđe od kojeg se radi vino, a Istarsko vino je bilo poznato za vrijeme Rima i za vrijeme Venecije, a isto tako je poznato i danas. Naša obitelj svake godine isto tako njeguje vinograd i radi dobru Malvaziju.

Photo Gallery: Armulin

Armulin (soba za 2)

  01.11 - 31.03 01.04 - 31.10
2 osobe 40 60

Armulin je soba ima klimu, WI-FI, SAT TV i idealna je za par ili za najam uz bilo koju od ostalih smještajnih jedinica.

Opći uvjeti:

* cijene su izražene po danu i po apartmanu
** grijanje bazena - 150 Eura na tjedan