Sunce - vjetar - oblaci u
"više od tenisa"

Vremena se mijenjaju, ali naša predanost ka usavršavanju iskustava putnika Istre ostaje.

Smrikve Lounge graniči sa jednim od najposebnijih teniskih klubova u Puli i Istri – sa tri vrhunska zemljana terena, knjižnicom Smrikva Bowl-a, te prekrasnim vrtom i bazenom.

Tenis se igra u Smrikvama već gotovo tri desetljeća; a od 1996.godine, jedan od najprestižnijih teniskih turnira u svijetu do 10 godina - Smrikva Bowl - okuplja "sjeme šampiona današnjice i budućih legendi". Danas je "sjeme" Smrikve prošireno diljem svih kontinenata naše planete, u skoro 90 zemalja.

Postoji puno ljudi koji nas nazivaju po imenu, ali ima nekih koji odu do samog vrha i postaju "Legende" ... "Legende" koje nadahnjuju primjerom...

Smrikve Lounge je nastavak priče o Smrikvi, osmišljen da omogući "Legendama budućnosti" jedno posebno mjesto za njihov povratak u Istru – poput doma, a i za vas "jedan dom daleko od doma ".

"Istria from Smrikve" je još jedan projekt začetnika Smrikva Bowl-a i Smrikve Lounge-a. Dar ljudima koji uživaju u otkrivanju različitih kultura. Ova virtualna knjiga želi približiti čitatelju mjesta koja vrijedi posjetiti u Istri te promovirati regiju kroz svoju kulturnu baštinu od svjetskog značaja.

Također posjetite: Istria from Smrikve Smrikva Bowl